Welkom op de site van de Personal Trainers van Basic-Fit Nieuwegein

We hebben een klein team van getalenteerde professionals met veel vaardigheden en ervaring. We houden van wat we doen, en we doen het met passie. We kijken ernaar uit met je samen te werken.

Rosé Russell – Lammerts

Headtrainer en voedingskundige

Ik ben altijd met sport en voeding bezig geweest en ik vind het superleuk om mensen hierin te begeleiden. Daarom is het ook Personal Trainer in Sport en Voeding! Ik volg zeer frequent cursussen op het gebied van bewegen en voeding, zodat ik met de nieuwste ontwikkelingen en trends mee ga. Je ziet het, ik ben volop in beweging. En ik wil dat gevoel ook graag op jou overbrengen.

Stuur me een e-mail: pt-rose@hotmail.com

Of neem een kijkje op mijn website: www.pt-rose.nl


Erwin Lagcher

Personal Trainer en voedingskundige

De enige beperkingen aan de geest zijn de beperkingen die we erkennen.

Met mijn ervaring in meerdere oosterse vechtkunsten leer ik je dat jij veel meer kunt dan dat je denkt. Of je nu wilt afvallen of juist je sportprestaties wilt verbeteren; ik help je daarbij. Ik leer je denken in mogelijkheden i.p.v. beperkingen. Jij stuurt je lichaam aan, niet andersom.

Stuur me een e-mail: info@njoyhealthy.nl

Of neem een kijkje op website: www.njoyhealthy.nl


Risha Kalloe

Personal Trainer en voedingskundige

Tijdens mijn opleiding tot fitnessinstructeur en personal trainer vond ik mijn weg naar de sportschool. Ik heb gewerkt met groepen maar ook met individuele klanten. De individuele klanten heb ik begeleid bij het afvallen, spiermassa aankomen en andere doelen. Tijdens het begeleiden van verschillende doelgroepen kwam ik erachter dat ik persoonlijke aandacht geven het leukst vond. Met jouw inzet en onder mijn begeleiding zal jouw lichaam fysiek en mentaal sterker worden. Met de juiste balans in training, voeding en plezier in bewegen gaan wij het gewenste doel behalen!

Stuur me een e-mail: info@confidentgym.nl@

Of neem een kijkje op mijn website: www.confidentgym.nlWil je met één van ons aan de slag?


Scroll naar top
%d bloggers liken dit: