Trainingen

Onbeperkt vrij trainen!

Ons sportcentrum biedt voldoende mogelijkheden om aan je kracht en conditie te werken.

Van Powerracks en dumbbells tot zandzakken en weerstandselastieken. Ook hebben we een aantal cardioapparaten staan met mooi uitzicht op de provinciale weg en bedrijventerrein Zevender.

En dat allemaal voor slechts € 14,95 per maand.

Word vandaag nog lid!


Tube Fitness!

Één van onze leukste trainingen is de groeples Tube Fitness. Word uitgedaagd met een heel scala oefeningen om tot een zo hoog mogelijke verbranding te komen en met een voldaan gevoel weer naar huis te gaan.

Ook staat deze les garant voor zichtbaar gewichtsverlies.

Word vandaag nog lid!


Leer (Kick)boksen!

Boksen is voor iedereen; van jong tot oud. Conditie of geen conditie. Wij brengen dit over met Boxercise en onze ervaring in meerdere vechtkunsten.

Boxercise i.s.m. de Nederlandse Boksbond is dé bokstraining! Bij deze vorm wordt er intensief gewerkt met diverse materialen waaronder bokshandschoenen en trainerpads. De training bevat verder alle elementen van een bokstraining in combinatie met traptechnieken vanuit het kickboksen. Je uithoudingsvermogen wordt zwaar op de proef gesteld evenals je kracht, je conditie en je buikspieren. Je lichaam wordt harder, sneller en flexibeler. Tevens kun je dit in de praktijk brengen door de vele sparringsessies en leer je met én van de ervaring van anderen.

Wij geven, enkel onder begeleiding van gecertificeerde trainers:

  • Bokslessen voor Kinderen
  • Bokslessen voor Volwassenen
  • Zelfverdediging
  • Kickboksen
  • Bedrijfsboksen

Word vandaag nog lid!


Parkinson Boksen

Boksen is misschien niet de eerste sport waar u aan zou denken. Toch is gebleken dat het een heel geschikte sport kan zijn voor mensen met de ziekte van Parkinson. Bij boksen combineert u het verbeteren van uw uithoudingsvermogen met het (leren) maken van bepaalde bewegingen. Hierdoor kunt u uw balans en spierkracht verbeteren. Bokstraining volgen betekent overigens niet dat u de ring in moet: de training voor mensen met Parkinson is meestal een vorm waarbij geen echt contact wordt gemaakt. Dit maakt het voor de meeste mensen en prettiger.

Onze training is elke maandagmiddag van 14.30 uur tot 15.30 uur en bestaat uit en klein groepje van maximaal 10 personen. Binnenkort zullen er meer trainingen volgen. Na de training kunt u nog even rustig bijkomen onder het genot van een kopje koffie of thee.

De kosten bedragen slechts € 32,50 per maand en vooralsnog kunt u deze alleen declareren bij Menzis. Samen met de Nederlandse Boksbond zijn we bezig om meerdere zorgverzekeraars het voorbeeld van Menzis te laten volgen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw arts of parkinsonverpleegkundige of stuur ons een mail op info@njoyhealthy.nl

Kent u iemand met Parkinson dan kunt u ons ook steunen in de strijd tegen Parkinson door een donatie te doen.


Personal Training

Heb jij ook al een aantal tevergeefse pogingen gedaan om een gezondere levensstijl te creëren en weet je gewoonweg niet waar je moet beginnen? Wij helpen jou daarbij. Iedereen die bij ons start krijgt een gratis gezondheidscheck. Deze gezondheidscheck is geheel vrijblijvend en geeft ons een goed beeld van jouw huidige conditie en de doelen die je wil bereiken. De één wil graag afvallen, de ander een betere conditie opbouwen. Het maakt niet uit welke doelen jij voor ogen hebt, samen met ons behaal je deze.

Wat kan je van ons verwachten?

 Trainingsessies in studio inclusief wegen, bespreken, evalueren, doelen stellen
 Persoonlijk trainingsschema
 Naar eigen keuze aan te vullen met wekelijks op maat gemaakt voedingsadvies dat geschikt is voor het hele gezin.
Scroll naar top
%d bloggers liken dit: