‘Geen enkele ziekte die door een dieet kan worden genezen, dient met andere middelen te worden behandeld’


Maimonides (1135-1204)

Orthomoleculaire therapie is erop gericht de gezondheid te bevorderen of ziekteprocessen te herstellen. De behandeling heeft tot doel om de lichaamscellen (onze bouwstenen) te voorzien van optimale hoeveelheden vitamines, mineralen, aminozuren, antioxidanten, vetzuren en andere noodzakelijke voedingsstoffen.
Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat er een gedegen relatie bestaat tussen voeding en de gezondheid. Slechte voedingsgewoonten staan vaak aan de basis van het ontwikkelen van ziekten.
Met een orthomoleculair voedingsadvies proberen we zoveel mogelijk nuttige voedingsstoffen binnen te krijgen en zo min mogelijk voedingsstoffen die ons lichaam schaden. In onze huidige maatschappij worden we belast met tal van toxische stoffen en door uitputting van de grond in de landbouw bevatten onze groenten vaak nog maar minimale hoeveelheden aan gezonde bouwstoffen.

Om je gezondheid te verbeteren of om weer gezond te worden is het van belang een juiste lichamelijke en geestelijke balans te vinden.
Als de balans wordt verstoord kunnen er allerlei klachten over uw gezondheid ontstaan. Orthomoleculaire therapie richt zich op het behandelen van de oorzaken van gezondheidsklachten en niet op de symptomen. Ieder lichaam is uniek en krijgt een passend advies en eigen plan van aanpak.

U kunt bij ons terecht voor o.a.:

– Darmklachten, Diabetes Type 2
– Autisme, ADHD en ADD
– Burn-out, bijnieruitputting, stress
– Echt gezonde voeding

Voor meer informatie kunt u onderstaand formulier invullen en nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op. Ook ontvangt u van ons een 4-seizoenen recepten E-Book.


Vytal Voedingsapp

Dagelijks voedingsplan

Meer dan 800 recepten

Begeleiding door jouw coach

Hoe werkt Vytal eigenlijk?

Elke dag stelt de app een persoonlijk menu voor, gebaseerd op je energiebehoefte, rekening houdend met jouw doelstelling en voorkeuren. De app houdt onder andere rekening met macronutriënten, allergieën, voedingsvoorkeuren, gewenste variatie en maximale bereidingstijd.

Plannen is ook eenvoudig. Je kunt het dagmenu 10 dagen vooruitkijken en indien gewenst, wijzigingen aanbrengen. Met een druk op de knop staat er een andere maaltijd klaar. Met de keuze uit honderden recepten zitten er genoeg tussen die je lekker vindt! Elke maaltijd heeft een duidelijke receptuur met ingrediëntenlijst en bereidingswijze. Koken was nog nooit zo makkelijk!

Waarom dan onze online coaching?

De app spreekt voor zich, maar misschien helpt de samenstelling van jouw menu wel niet bij het behalen van je doelstelling. Ieder lichaam is anders en reageert ook anders. De coaches zijn er om te zorgen dat ze bijsturen waar nodig om jou het doel te laten behalen. Bij vragen kun je sparren met je coach en hij/ zij zal je ook contacten wanneer we in de voortgang zien dat je sturing nodig hebt. Een app voor de basis, maar het persoonlijke stukje wat je van N’Joy Healthy Living & Sports gewend bent.

Leuk die app, maar ik heb een gezin en moet ook al die boodschappen nog doen. Hebben jullie daar ook een oplossing voor?

Jazeker! In de app kun je aangeven dat je bepaalde maaltijden voor meerdere personen wilt maken. Zo kun jij jouw voedingsschema gewoon aanhouden en sta je geen andere maaltijd voor je gezin te maken. De boodschappenlijst die de app kan maken kun je ook gelijk kopiëren naar Albert Heijn, waardoor je de boodschappen zelfs thuis kunt laten bezorgen. Simpeler kan niet!


Voor slechts € 9,95 per maand kun jij je doelstellingen gaan behalen!


Winkelwagen
Scroll naar top
%d bloggers liken dit:
Enable Notifications    OK No thanks