Wie zijn wij?

Dat wij al sinds de zomer van 2017 “the place to be” zijn waar jij echt je doelen kan bereiken is geen geheim. Maar wie zijn de specialisten die onze aanpak zo succesvol maken?

Erwin Lagcher – Eigenaar en Personal Trainer

De enige beperkingen aan de geest zijn de beperkingen die we erkennen.

Met mijn ervaring in meerdere oosterse vechtkunsten leer ik je dat jij veel meer kunt dan dat je denkt. Of je nu wilt afvallen of juist je sportprestaties wilt verbeteren; ik help je daarbij. Ik leer je denken in mogelijkheden i.p.v. beperkingen. Jij stuurt je lichaam aan, niet andersom.

Marianne van der Spek – Eigenaar en Orthomoleculair Voedingsadviseur

Pak niet de symptomen aan maar de bron.

Als orthomoleculair voedingsadviseur, zorg ik ervoor dat mensen zich goed gaan voelen, middels gezonde voeding en lichaamseigen suppletie. Mensen richten zich vaak tot de huisarts, om met medicijnen de symptomen te verminderen, maar wat is de oorzaak? Ik vind het enorm interessant om dit te onderzoeken en dus de bron aan te pakken. Want, wie wil nou niet goed in zijn vel zitten?

Joy Stam – Oefentherapeut Cesar en Personal Trainer

Er zijn immers meerdere wegen die naar Rome leiden.

Het is mijn missie om mensen met plezier te laten bewegen. Als personal trainer haal ik het uiterste uit je en laat je zien dat je meer kan dan je denkt. Tevens help ik je om ondanks eventuele klachten of ongemakken te kunnen blijven bewegen. Er zijn immers meerdere wegen die naar Rome leiden. Dit kan ik dankzij mijn opleiding Oefentherapie Cesar. In mijn eigen praktijk FIT &JOY behandel ik cliënten met lichamelijke klachten zoals rug- en nekklachten. Dit doe ik door middel van het verbeteren van het houding- en bewegingspatroon in het dagelijks leven, maar ook door je te coachen om voldoende rust en beweging te hebben. Hierbij heb ik mij gespecialiseerd in het sporten.

Lisette Verlegh – Fysiotherapeut

Ieder mens is verschillend, en zo is ook elk herstelproces anders.

Bij fysiotherapie Mourits-Verlegh in Schoonhoven zorgen we voor een persoonlijke en effectieve aanpak van uw lichamelijke klachten. Ieder mens is verschillend, en zo is ook elk herstelproces anders. Samen met u zoeken we naar de oorzaak van uw klachten, en werken we ook samen aan het herstel van deze klachten zodat u weer pijnvrij kunt bewegen. Daarnaast wordt ook gekeken naar hoe de lichamelijke klachten in het vervolg voorkomen kunnen worden, waardoor u in de toekomst met plezier én klachtenvrij in beweging kunt blijven.

Jan Schoeman – Orthomoleculair Arts

Laat voeding uw medicijn zijn.

Als eigenaar van Natuurwinkel De Haven richt ik me op de begeleiding van sporters, artiesten maar ook op mensen die door de reguliere geneeskunst niet geholpen kunnen worden, door het geven van adviezen op het gebied van voeding en vitaliteit. Ik adviseer hen voedingssupplementen van topkwaliteit ter verbetering van de gezondheid en prestaties.
Verder geef ik niet alleen individuele therapie, maar op verzoek ook therapie aan kleine groepen. Ik verzorg cursussen en lezingen, onder meer over ‘voeding en manipulatie’, zelfhypnose als hulpmiddel bij lichamelijke en psychische klachten’. Ik onderscheid me van anderen doordat ik voornamelijk met biologische producten werk.
Ik was jarenlang een fervent sporter en vanuit mijn brede belangstelling én de drang om me continu te blijven verbeteren heb ik opleidingen gevolgd op het gebied van bedrijfseconomie, boeddhistische filosofie en psychologie, toegepaste psychologie, toegepaste oosterse gezondheidsfilosofie, Chinese vijf-elementenleer, kinesiologie, aromatherapie, looptraining en orthomoleculaire voedingsleer. Binnen de orthomoleculaire voedingsleer heb ik me gespecialiseerd in de begeleiding van sporters.

Sinds mei 2019 heb ik een contract bij de Griekse atletiek bond om 3 Griekse topatleten te begeleiden naar de wereldkampioenschappen en olympische spelen.

Hans Eilers – Boksinstructeur

Today I’ll do what others won’t so tomorrow I can do what others can’t.

Mijn passie overbrengen en laten zien dat boksen een sport is voor iedereen. Het maakt daarbij niet uit of je wel of geen beperkingen hebt. Ik heb zelf ervaring met hindernissen nemen en ze te overwinnen. Ik laat mezelf dan nergens meer door tegenhouden.

Boksen maakt mij fysiek en mentaal sterker en dat wil ik aan onze leden overdragen.

Elke training is een feestje!

Walter Visser – Natuurgeneeskundige

Ook stress, spanningsklachten en depressieve klachten kunnen behandeld worden. 

Ik heb een Praktijk voor Natuurgeneeskunde te Schoonhoven.

Ik behandel cliënten met uiteenlopende klachten zoals klachten aan het bewegingsapparaat (bv. nek- / schouder- / rugklachten), maar ook klachten die verband houden met de spijsvertering of hormonen. Ook stress, spanningsklachten en depressieve klachten kunnen behandeld worden. 

De therapieën die ik daarvoor inzet zijn massage, voetreflextherapie en reiki.

De behandelingen worden vaak (gedeeltelijk) vergoed indien men aanvullend is verzekerd…

Ook voor sportmassage of een ontspanningsmassage kunt U bij mij terecht.